Alle innlegg

To tredjeplasser og 31 antatte bilder ble vårens resultat for Ålesund Kameraklubb og de medlemmene som hadde sendt inn bilder til konkurransen. Gratulasjoner til alle!

150 innsendte arbeider konkurrerte i seks klasser. Vi gratulerer Johnny Helge Strøm med sammenlagtseieren i denne første av årets to interne konkurranser.

Jan Roald så lyset på en tur fra Nasaret til Betlehem for knappe fem år siden. Det ble starten på en fotografisk utvikling som har gitt både priser og utstillinger.

Anne-Christin Gjøsund og Stein Lauritsen i Ålesund Kameraklubb bekjenner seg til det som kalles Contemplative Photography. Ikke alle ser det disse to ser.

Fred Øie er i utgangspunktet en allsidig fotograf med appetitt på nordlys, solnedganger, insekter, mennesker og sånne vanlige ting. Men så har han en lidenskap som han i løpet av fem år har drevet til perfeksjon: Dråpefotografering. Nå i august viser han dråpebilder på en separatutstilling i biblioteket på rådhuset i Ålesund.

Karen Håkansson har definitivt skapt sin egen bildestil. Den skal hun dyrke og utvikle inntil den indre stemmen minner henne om at egenutvikling er like viktig som bildeutvikling.