Alle innlegg

I vårrunden ble 5036 bilder i syv klasser bedømt og premiert av en slovensk jury. Ålesund kameraklubb fikk uttelling i fire klasser. Ekstra hyggelig er det at et av medlemmene våre hanket inn tre antatte i Norgesmesterskap i foto, vår 2024, ungdom til og med 25 år.

136 innsendte bilder konkurrerte i 4 klasser. Her er resultatene. Takk til Hønefoss Kameraklubb for juryering. (Klikk på første bilde i hver rekke for å se bildene i full størrelse.)

22 av klubbmedlemmenes bilder fant nåde hos den italienske juryen i årets Foto-NM Høst. Her er de 22 bildene som ble antatt i høstens fem klasser.

125 innsendte bilder fordelt på fire klasser ble juryert av naboklubben Skodje Fotoklubb. Om noe er spesielt i denne klubbkonkurransen, kan det være en viss økning i interessen for abstrakte fotografier. Takk til deltakere og jury for innsatsen.

19 antatte ble resultatet i år. Vi kunne ønsket oss mer, men vi kommer sterkere tilbake til høsten. Da med flere innsendere og flere bilder. Vårens NM-jury var svensk.

Harstad Fotoklubb juryerte 310 bilder fordelt på fem klasser. Vi har også summert poengene fra vår- og høstkonkurransen, og gratulerer poengsankeren Oddmund Kjøsnes som "Årets Fotograf" i Ålesund Kameraklubb. Klikk på det første bildet i hver rad for å se bildene i full størrelse.

1 gull, 2 sølv, 1 bronse, 5 Hederlig Omtale og 40 Antatt = 49 utmerkelser til klubbens medlemmer. Det er faktisk 30% av de innsendte bildene. Klart vi er stolte. Årets jury var finsk.

I februar og mars 2022 fikk klubben låne flotte Ålesund kirke tre søndager. Her er bildene som var med på utstillingen som ble vist i kirkerommet, og senere på biblioteket i Ålesund.