Om Ålesund Kameraklubb/Kontaktinfo

   

Ålesund Kameraklubb er åpen for alle som vil utvikle seg som fotograf. Blant medlemmene finner du både ferskinger og erfarne ringrever. Gjennom kurs, erfaringsutveksling, presentasjoner og konkurranser, utfordrer vi hverandre og oss selv både kreativt og teknisk.

Hva fotograferer vi?

Landskap, nordlys, uvær, dyr og fugler, makro, portrett, gatefoto, arkitektur, kontemplativ, kunstfoto og mye mer. Uansett hva du liker å fotografere, har vi ett eller flere medlemmer som er opptatt av det samme.

Hva koster det?

Kontingenten i 2023 er kr 700,-. Studenter og pensjonister betaler kr 500,-. Kontingenten dekker også obligatorisk medlemskap i Norsk Selskap for Fotografi (NSFF). Kontingenten betales til konto 6550 05 41924.

Klubbmøter

ÅKK har klubbmøte første tirsdag i hver måned. Møtene holdes i Volsdalen menighetshus (Se kart nedenfor). Her diskuteres bilder, utstyr og teknikk - ofte i forbindelse med foredrag. Se årets møteplan her.

Kurs og utflukter

Som medlem kan du delta på flere typer kurs. Noen kurs er gratis, andre må du betale for. Utfluktene spenner fra impulsive turer i nærområdet, til planlagte korte eller lengre turer. Kurs og utflukter er faglige og sosiale høydepunkter.

Konkurranser

ÅKK har et godt konkurransemiljø. Det er moro å måle seg med andre, og det motiverer til å jobbe for å bli en bedre fotograf.

Som medlem i ÅKK/NSFF kan du delta i den litt uformelle konkurransen «kveldens bilde», i klubbens egne vår og høstkonkurranser, og foto-NM vår og høst. Pluss flere andre konkurranser i inn- og utland.

Kontakt/formann

Stein Lauritsen, 928 36 058 - steinlauritsen@gmail.com

Ålesund Kameraklubb har Org nr 984 115 520